12 mrt 2010 Veerdienst De Vriendschap uit winterslaap in dok op Texel
Afgelopen week lag 'De Vriendschap' van Sil Boon en Janka van der Brink uit De Cocksdorp in dok bij Visser - Texel op Oudeschild. Het schip uit 1927 wat de afgelopen winter al in haven hier lag afgemeerd onderging met hulp van de bemanning de gebruikelijke 'knip en scheerbeurt'. Vrijdag verliet men weer het dok voor een kleine proefvaaart, om later deze maand de voorbereidingen te treffen voor het 26 ste vaarseizoen tussen Texel en Vlieland.

Afgelopen week lag 'De Vriendschap' van Sil Boon en Janka van den Brink uit De Cocksdorp in dok bij Visser - Texel op Oudeschild. Het schip uit 1927, wat de afgelopen winter al hier in de haven lag afgemeerd, onderging met hulp van de bemanning de gebruikelijke 'knip en scheerbeurt'. Vrijdag verliet men weer het dok voor een proefvaartje op het wad. Om in april weer vanaf De Cocksdorp als veerverbinding te starten voor het 26 ste vaarseizoen met passagiers tussen Texel en Vlieland.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48