11 mrt 2010 TESO kapitein Schaatsenberg uit Oudeschild met de vut
Categorie: Evenementen, Mensen, Oudeschild, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Niet alleen bij het slagen van examens op school gaat de Nederlandse driekleur in top. Bij huize Schaatsenberg op de Loodssingel 15 in Oudeschild gaat zelfs het TESO-uniform (!) mee de vlaggestok in als Alfred op 11 maart bij de veerdienst afzwaaid. Inmiddels heeft zijn zoon Bas als derde generatie bij TESO het roer van hem overgenomen. Zelf stort hij zich nu volledig op het PVDA-raadswerk en de lopende coalitievorming.

Niet alleen bij het slagen van examens op school gaat de Nederlandse driekleur in top. Bij huize Schaatsenberg op de Trompstraat 15 in Oudeschild gaat zelfs het TESO-uniform (!) mee de vlaggenstok in als Alfred Schaatsenberg op 11 maart bij de veerdienst afzwaaid. Inmiddels heeft zijn zoon Bas (als derde generatie bij TESO) het roer er van hem overgenomen. Zelf stort hij zich nu als grootste partij op het PVDA-raadswerk en de nu lopende coalitievorming van de gemeenteraad op Texel.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48