Sponsors

Eind december 2008 ben ik met veel plezier  gestart met de Oudeschilder site:   ‘Op Drievende Kiel’.

Met daarop dagelijks  foto’s,  nieuws en maritieme informatie uit Oudeschild.  Over het gewone dagelijkse leven in ons altijd zo dynamische vissersdorp. Maar ook met foto’s en nieuws van derden. Deze worden regelmatig via de site,  per e-mail of per telefoon spontaan bij mij aangeleverd.

Na een voorzichtige start eind 2008, heeft de site inmiddels al dagelijks zeker zo’n 200 bezoekers (!) Waarbij ook veel  positieve reacties op de dagelijkse foto’s en onderwerpen binnenkomen.

Om de kosten van Oudeschild TX wat te drukken en om de kwaliteit nog verder uit te breiden met nog meer leuke informatie is inmiddels wel wat sponsoring nodig, zodat het opgebouwde bestand, en ook al de toekomstige foto’s,  hierop behouden kunnen blijven.  

Link naar uw bedrijf / organisatie op www.oudeschildtx.nl ?

Om Oudeschild TX  te ondersteunen, maar ook zeker om uw bedrijf of organisatie te promoten via mijn goed bezochte website  bied ik u een als trouwe bezoeker een tweetal mogelijkheden aan:

A)     Een Wimpeltje.
Dit is een directe link naar het webadres van uw bedrijf of organisatie vanaf deze site.
En tevens een nieuwsbericht op mijn website met naam en toenaam.
 Kosten per kalenderjaar  € 60,00 – inclusief BTW.

B)      Een Dukdalf.
Voor het  alleen sponsoren van deze site. 
Dus zonder link naar een webadres.
Maar natuurlijk wel met een nieuwsbericht op mijn website met naam en toenaam.
Kosten per kalenderjaar  € 35,00 euro – inclusief BTW.

Als u belangstelling heeft in één van deze twee vormen van sponsoring van deze Tesselse site www.oudeschildtx.nl. dan kan ik u per e-mail of rechtstreeks,  geheel vrijblijvend, hierover informeren  Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bereiken op telefoon (o222) 315312.

 

 Met vriendelijke groet,

Bert Koning
De Ruyterstraat  3 – 1792 AG Oudeschild  – Tel. 0222-315312