13 dec 2009 Variatie groot bij de volwassenen Ouwe Sunderklaas Oudeschild
Hoewel het met de noordoosten wind pittig koud was aan de Ruyterstraat, was er toch een flinke opkomst van spelers zaterdagavond. Aan onderwerpen bleek geen gebrek. Zo werd ondermeer de hoogbouw van het museum bij de molen De Traanroeier uitgebeeld, kreeg de nieuwe burgemeester al een rondleiding hier door de dorpscommissie-voorzitter en is het bestuur van de ijsclub er nog niet uit als er een nieuw onderkomen moet komen. Meer foto's volgen.

Hoewel het met de noordoosten wind pittig koud was aan de Ruyterstraat, was er toch een flinke opkomst van spelers zaterdagavond. Aan onderwerpen bleek geen gebrek. Zo werd ondermeer de hoogbouw van het nieuw te bouwen museum bij de molen De Traanroeier uitgebeeld. Kreeg de nieuwe burgemeester alvast een rondleiding hier door de dorpscommissie-voorzitter en is het bestuur van de IJsclub er nog niet uit als er een nieuw onderkomen bij de baan moet komen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48