12 dec 2009 Opkomst bij de jeugd minder bij Ouwe Sunderklaas op Oudeschild
Bij de dorpsjeugd van Oudeschild was zaterdagmiddag een goede opkomst. De onderwerpen die gespeeld werden gingen ondermeer over de kinderen van de GO die niet konden spelen, omdat de ouders het te druk hadden met de komende Kerstmarkt. Een ingezonden brief in de krant, om het al oude krabbenvissen te verbieden. Het cruisschip deze zomer voor de haven en het toekomstige strandje bij de Waddenhaven. Meer foto's volgen.

Bij de dorpsjeugd van Oudeschild was zaterdagmiddag de opkomst iets lager. De onderwerpen die gespeeld werden gingen ondermeer over de kinderen van de GO die nu niet konden meespelen, omdat de ouders het te druk hebben met de komende Kerstmarkt. Een ingezonden brief in de Texelse Courant, om het al oude krabbenvissen hier zo (proberen) te verbieden. Het cruiseschip deze afgelopen zomer voor de haven en het toekomstige strandje bij de Waddenhaven.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48