21 aug 2009 Tweede grote duinbrand binnen 24 uur bij Jan Ayenslag op Texel
Nadat afgelopen nacht al een fikse duinbrand langs de weg van het Jan Ayenslag was het vrijdagavond rond 19.30 uur weer raak. De brandweer en Staatsbosbeheer konden met heersende wind maar net voorkomen dat vuur oversloeg naar het nabijgelegen dennenbos. Staatsbosbeheer heeft inmiddels bij de politie aangifte gedaan van brandstichting, daar bij de brand van vannacht restanten van aanmaakblokjes zijn aangetroffen. Ook burgemeester Geldorp kwam terplekke om zich van de situatie op de hoogte te stellen.

Nadat afgelopen nacht al een fikse duinbrand langs de weg van het Jan Ayenslag nabij Den Hoorn was uitgebroken, was het er vrijdagavond rond 19.30 uur weer raak. De brandweer, Staatsbosbeheer en vrijwilligers met vuurzwepen konden met de heersende wind voorkomen dat vuur oversloeg naar het nabijgelegen dennenbos. Staatsbosbeheer heeft inmiddels bij de politie aangifte gedaan van brandstichting. Daar bij de brand van vannacht restanten van aanmaakblokjes zijn aangetroffen. Ook burgemeester Joke Geldorp kwam vanavond terplekke om zich van de situatie op de hoogte te stellen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48