20 aug 2009 Duitse kajakvaarder bereikt na ruim 500 km eindbestemming Texel
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Met slechts een paar steunzeiltjes en peddels meerde de Duitse Marcus Schumann donderdagmorgen af in de Waddenhaven Texel. Zijn vaartocht, zonder navigatiemiddelen of een deugdelijke zeekaart, over ruim 500 kilometer begon in Dordmund. Via de rivieren, over het IJselmeer en de Waddenzee bereikte hij hier zijn beoogde eindbestemming na 21 dagen. De opvouwbare kayak gaat per auto het komende weekeinde weer naar Duitsland.

Met slechts een paar steunzeiltjes en peddels meerde de Duitse Marcus Schumann donderdagmorgen af in de Waddenhaven Texel. Zijn vaartocht, zonder navigatiemiddelen of een deugdelijke zeekaart, over ruim 500 kilometer begon in Dordmund. Via de rivieren, over het IJsselmeer en de Waddenzee bereikte hij hier zijn beoogde eindbestemming na 21 dagen. De opvouwbare kajak gaat per auto het komende weekeinde met zijn schipper weer retour naar Duitsland.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48