22 jul 2010 KNRM Texel sleept zeiljacht Tango veilig Oudeschild binnen
Categorie: Gebeurtenissen, KNRM, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Drukke tijden ook in deze vakantieperiode voor de reddingmaatschappij. Dondergagmorgen ging de reddingboot 'Francine Kroesen' al uit voor een vastgelopen jacht in het Malzwin. Deze moest door het lage water op de vloed wachten. Donderdagmiddag was het weer raak voor station Oudeschild. Ten noorden van de haven, ter hoogte van de T 20, bevond zich het zeiljacht 'Tango' uit Lemmer met motorpech. Onderweg van Kornwerderzand naar Texel riepen de vijf opvarenden de hulp in van de KNRM. Het zeiljacht werd op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de Waddenhaven.

Drukke tijden ook in deze vakantie voor de Reddingmaatschappij. Donderdagmorgen ging de reddingboot 'Francine Kroesen' al uit voor een vastgelopen jacht in het Malzwin. Deze moest door het lage water op de vloed wachten. Donderdagmiddag was het weer raak voor station Oudeschild. Ten noorden van de haven, ter hoogte van de T20, bevond zich het zeiljacht 'Tango' uit Lemmer met motorpech. Onderweg van Kornwerderzand naar Texel riepen de vijf opvarenden de hulp in van de KNRM. Het jacht werd op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de Waddenhaven.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48