13 jun 2010 KNRM redt vermiste kayakkers in het Molengat bij Texel
Zondagmiddagmiddag kwamen zowel de reddingboot van Den Helder als Oudeschild in actie voor een zoektoocht naar een een drietal vermiste kayakkers in het Molengat bewesten Texel. De Kayakkers waren 9 deelnemers vertrokken voor een rondje Noorderhaaks toen rond 15.30 uur voor de KNRM de melding kwam dat een drietal vermist werd. Zes deelnemers hadden ondertussen veilig het strand bereikt bij Paal 8 op Texel. Twee personen werden gevonden door de reddingboot Joke Dijkstra (foto) van station Den Helder, en zijn met onderkoelingsverschijnselen in de Helderse haven naar het Gemini-ziekenhuis. gebracht. De derde  kayakker werd al peddelend aangetroffen in de Breewijd. Behalve de Joke Dijkstra namen ook de Francine Kroesen uit Oudeschild, de RV 180 en de P 49 deel aan  de zoekactie.

Zondagmiddag kwamen zowel de reddingboot van Den Helder als Oudeschild in actie voor een zoektocht naar een drietal vermiste kayakkers in het Molengat bewesten Texel. De kayakkers waren met negen deelnemers vertrokken voor een rondje Noorderhaaks toen rond 15.30 uur voor de KNRM de melding kwam dat er een drietal vermist werd. Zes deelnemers hadden ondertussen veilig het strand bereikt bij Paal 8 op Texel. Twee personen werden gevonden door de reddingboot Joke Dijkstra (foto) van het KNRM-station Den Helder. Zij zijn met onderkoelingsverschijnselen naar het Gemini-ziekenhuis in Den Helder gebracht. De derde gezochte kayakker werd al peddelend aangetroffen in de Breewijd. Behalve de Joke Dijkstra namen ook de Francine Kroesen uit Oudeschild, de RV 180 en de P 49 deel aan de zoekactie.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48