13 jun 2010 DVD opname 100 jaar TESO op Texel in 2007 is de oplossing
In 2007 vierde de veerdienst TESO op Texel zijn 100-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan maakte het museum uit Oudeschild een dvd met oud-medewerkers. Zo ook met de buffetmedewerksters Wil Zoer (l) en Elly Schagen die als 16 jarige nog de tijd hebben meegemaakt dat de veerdienst vanuit Oudeschild naar Den Helder vertrok. 'Op sien plat tessels' vertellen zij op de dvd: 'Varen voor Texel' hun ervaringen van voor 1962 bij TESO.

Het raadplaatje van de vorige week. In 2007 vierde de veerdienst TESO op Texel zijn 100-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan maakte het Maritiem & Jutters Museum uit Oudeschild een dvd met oud-medewerkers. Zo ook met de buffetmedewerksters Wil Zoer (l) en Elly Schagen. Die als 16 jarige toen nog de tijd hebben meegemaakt dat de veerboot vanuit Oudeschild naar Den Helder vertrok. 'Op sien onvervalst plat tessels' vertellen zij op de dvd: 'Varen voor Texel' hun ervaringen van voor 1962 bij TESO.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48