27 jan 2010 KNRM Oudeschild kreeg het in 2009 steeds drukker
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
De sinds 2007 gestationeerde Francine Kroesen van KNRM-station Oudeschild krijgt het steeds drukker blijkt uit het jaarverslag van de Reddingmaatschappij. Bij de start van het station hier in 2007 waren het 22 hulpverleningen. In 2008 liep dit aantal al op tot 33 keer. Het afgelopen jaar betrof 38 hulpverleningen van voornamelijk plezierjachten met een motorstoring. Zoals hier in mei 2009 de Calypso uit IJmuiden.

De Francine Kroesen van het KNRM-station Oudeschild krijgt het steeds maar drukker, blijkt uit het jaarverslag van de Reddingmaatschappij. Bij de start van een permanent station hier in 2007 waren het 'slechts' 22 hulpverleningen. In 2008 liep dit al op tot 33 akties. Het afgelopen jaar betrof het in totaal 38 hulpverleningen. Van voornamelijk plezierjachten die vastliepen op het wad of een motorstoring kregen. Zoals hier in mei de Calypso uit IJmuiden. Station De Cocksdorp met de Beursplein 5 kwam in 2009 totaal 9 maal in aktie. De kleinere reddingboot Zalm uit De Koog rukte vorig jaar 12 maal uit.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48