28 jan 2010 Strandvonder Duinker ziet ‘Abraham’ langs de Waddenzee op Texel
Langs de dijk van de Waddenzee kun je van alles verwachten. Van een aangespoeld zeehondje, een briefje in een fles tot nog wat knap juthout. Maar in het dijktalud bij Nieuweschild verwacht je zeker géén 'Abraham'. Als verantwoordelijk (hulp)strandvonder van de oostkant van Texel werd op deze wijze duidelijk gemaakt dat Fulps Duinker, van het gelijknamige loonbedrijf aldaar, inmiddels vijftig jaar is geworden.

Langs de dijk aan de Waddenzee kun je van alles verwachten. Van een aangespoeld zeehondje, een briefje in een fles tot nog wat knap juthout. Maar op het dijktalud bij Nieuweschild verwacht je zeker géén 'Abraham' zoals deze. Als verantwoordelijk (hulp)strandvonder van de oostkant van Texel werd op deze wijze duidelijk gemaakt dat Fulps Duinker, van het gelijknamige loonbedrijf aldaar, inmiddels ook al vijftig is geworden.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
2 reacties
 1. Hans Eelman schreef:

  Die had je maar weer te pakken.
  Mijn aanmaakblokjes zijn op. Het was 1998, ik betrapte je toen op het zuidstrand.
  Ik taxeerde ze als van geen waarde, dus heb ik ze maar zelf opgemaakt.
  Vriendelijke groet,

  Hans.

 2. Bert schreef:

  Hoi Hans,

  Als de Razende Bol je nu met dit weer wat te ver is, heb ik nog wel wat van die aanmaakblokjes (met dat bekende petroleumluchtje) uit 1998 voor je achter in ’t schuurtje.

  Met vr. gr.

  Bert

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48