08 aug 2017 Vrachtschip Gerrit Jan viert al jaren vakantie in de haven op Texel
Categorie: Bedrijven & Gebouwen, Haven, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild

De Gerrit Jan in de werkhaven van Oudeschild.

Al sinds vele jaren is tijdens de zomervakantie op Oudeschild de ms ‘Gerrit Jan’ een vaste gast in de haven alhier. De 67 meter lange vrachtvaarder van VOF v/d Voet van Oord uit Hardinxveld Giesendam werd gebouwd in 1968. De weersverwachting is W ZW 3-5 bewolkt met later buiige regen en kans op enig onweer.

De Gerrit Jan

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
2 reacties
 1. Fam. v.d. Voet schreef:

  Goedenmiddag Bert
  Inderdaad Bert , sinds zomer 2006 komen wij met veel plezier elk jaar naar Texel om in de haven van Oudeschild aan te meren(meestal 4 weken). We hebben in de loop der jaren vele vrienden en bekenden gekregen op het eiland(leuk als ze je na een jaar weggeweest te zijn toch weer kennen o.a jij Bert, bij veronica,het gaastra winkeltje aan de haven en zo veel mee, en niet te vergeten Piet Slik die bij de TX 14 reparaties uitvoert. kortom Texelaars zijn leuke vriendelijke spontane mensen. We hopen dat we nog vele jaren op het prachtige eiland mogen en kunnen komen, want ondanks al die jaren hebben we nog lang niet alles gezien.
  En Bert leuk om weer is op jou site te staan, we kijken er regelmatig op om het reilen en zeilen op het eiland bij te houden. Veel suc6 met je site en hopelijk b.l.e.w. tot volgend jaar
  M.v.g. Fam. v.d. Voet

 2. Bert schreef:

  Tot de volgende (zomerse) ronde maar weer, en een behouden vaart!

  Mvg

  Bert

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48