18 mrt 2011 Oudeschild wil geen ‘Gouden Driehoek plan’ op de Hoge Berg Texel

Oudeschild wil geen toeristische plannen op de Hoge Berg.

Donderdagavond werd in een bomvol dorpshuis ’t Skiltje een informatie – cq hoorzitting gehouden over de plannen voor een z.g. ‘Gouden Driehoek Plan’.  Tussen het plaatselijk museum, fort De Schans en de Wezenputten aan het Skillepaadje van Oudeschild. Projectleider Jan Buijs probeerde zijn toehoorders te overtuigen van:’ het behoud van de waardevolle historische elementen hier, met een hoogwaardig toeristisch product’.  Maar Buijs kreeg hiervoor nauwelijks gehoor bij zijn  publiek. Wat bij uitvoering hiervan, vreest voor ondermeer hordes toeristen, parkeeroverlast en bootjes in de Skilsloot op het zo waardevolle Hoge Berggebied.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
1 reactie
  1. Hillie Keijzer Vlas schreef:

    Het was heel duidelijk OUDESCHILD WIL GEEN TOERISTISCHE PLANNEN MET HET HOGEBERGGEBIED> Waar was onze volksvertegenwoordiging op deze informatieavond? Zij waren de grote afwezigen terwijl zij toch onze gekozen vertegenwoordigers in de gemeente zijn. Wij hebben onze stem duidelijk laten horen. Het lijkt mij dat de betreffende volksvertegenwoordigers alsnog tekst en uitleg kunnen geven op de komende dorpscommissievergadering.Een uitnodiging lijkt mij dus in ieder geval op z’n plaats.Het is belangrijk dat we in dit stadium onze stem laten horen want buiten ons om gaan de plannenmakers gewoon door. we leven in een democratisch land en dat is een groot goed. Laten we dan ook op deze manier met elkaar omgaan en geen plannen laten doordrukken waar het merendeel van de bevolking het niet mee eens is.

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48