12 jun 2017 KNRM Texel en Den Helder uit na gevonden surfuitrusting Noordzee
Categorie: Gebeurtenissen, KNRM |  Google Map: Kaart Oudeschild

De Zalm deed een zoektocht benoorden Paal 17.

Zondagavond kwam een gezamenlijke zoekactie van de KNRM opgang, na een gevonden surfuitrusting aan de vloedlijn van Texel. Zowel de reddingboten van stations De Koog, De Cocksdorp en Den Helder begaven zich naar de opgegeven positie benoorden strandpaal 17. Ook steeg vanaf het vliegveld De Kooy de reddingshelikopter Zero 6 op voor een zoektocht op de Noordzee, naar een mogelijk vermiste surfer. Verder onderzoek van de KNRM op het  Texelse strand, en de plaatselijke politie, maakte duidelijk dat deze inmiddels (met hulp van een andere surfer) alweer veilig aan land was. De reddingboten ‘Joke Dijkstra’ (DH), de ‘Zalm’ (DK) en de ‘Beursplein 5’ (DC) keerde net als de helikopter Zero 6 daarop weer terug naar de thuisbasis. De weerverwachting is W ZW 5-6 later afnemend en zonnig.

Verslag KNRM Texel

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48