12 sep 2009 KNRM Oudeschild en Den Helder in aktie na vuurpijl op het Wad
Categorie: Gebeurtenissen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Zaterdagavond kwamen zowel de reddingboten van Texel en Den Helder in aktie. Vanaf De Kooy in Den Helder was een vuurpijl boven het wad waargenomen. Zowel de Francine Kroesen uit Oudeschild als de Joke Dijkstra uit Den Helder hielden een zoekaktie bij 't Kuitje en 'T mosselgaatje nabij de Helderse haven. Rond 23.00 uur werd de zoekaktie zonder succes gestaakt. Afgelopen week waren de KNRM-boten nog bij elkander in de Waddenhaven voor een gezamelijke oefening.

Zaterdagavond kwamen de reddingboten van Texel en Den Helder in aktie. Vanaf het vliegveld De Kooy bij Den Helder was een vuurpijl boven de Waddenzee waargenomen. Zowel de Francine Kroesen uit Oudeschild als de Joke Dijkstra en de Dorus Rijkers uit Den Helder hielden een zoekaktie bij 't Kuitje en het Mosselgaatje nabij de Helderse haven. Rond 23.00 uur werd het zoeken zonder succes gestaakt. Afgelopen week waren de drie KNRM-boten hier nog bij elkander in de Waddenhaven voor een oefening.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48