01 jul 2010 Facelift voor de maritieme shop van de CIV – Texel
Categorie: Bedrijven & Gebouwen, Haven, Mensen |  Google Map: Kaart Oudeschild
Ook de CIV op de haven Oudeschild 'verzet de bakens'. Nadat het ooit alleen toegangkelijk was voor de kottervloot en de overige scheepvaart is nu ook de toerist en Texelaar er van harte welkom. Nadat onlangs het winkelgedeelte er al met 60 vierkante meter is uitgebreid. Heeft de firma Zegel uit Oudeschild ook de entree, compleet met een automatische deur, in de maritieme stijl geheel aangepast. Bedrijfsleider Eduard Bos is zeer tevreden met deze maritieme uitstraling, die nog wel verder afgewerkt moet worden.

De CIV op de haven van Oudeschild 'verzet ook de bakens'. Nadat het er ooit alleen toegangkelijk was voor de kottervloot en de overige scheepvaart, is nu ook de toerist en Texelaar er van harte welkom. Behalve het winkelgedeelte, wat er al met 60 vierkante meter is uitgebreid. Heeft de firma Zegel uit Oudeschild ook de entree, compleet met een automatische deur, er in de maritieme stijl nu aangepast. Bedrijfsleider Eduard Bos is zeer tevreden met deze vernieuwde maritieme uitstraling.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48