05 sep 2017 Drukke tijden voor de KNRM van Texel en Den Helder
Categorie: Gebeurtenissen, KNRM |  Google Map: Kaart Oudeschild

De Cornelis Dito maandag tweemaal in actie.

Maandagmiddag werd zowel de KNRM Oudeschild als Den Helder gealarmeerd voor een hulpverlening bij de Razende Bol. Het schip ‘Vrouwezand’ werd er vlot getrokken door de ‘Joke Dijkstra’ uit Den Helder. De ‘Cornelis Dito’ nam vervolgens de sleep over naar de vissershaven op Texel. Maandagavond was het opnieuw raak met een jachtje op De Bollen, nabij Oudeschild. Nadat de rubberboot van de Waddenhaven een poging had ondernomen bij het vastgelopen jachtje, kwam zowel de ‘Cornelis Dito’, de ‘Joke Dijkstra’ als de op oefening zijnde ‘Beursplein 5’ van De Cocksdorp naar de opgegeven locatie. Met een sleepverbinding kwam de ‘Ardiene’ hier ook weer vlot, en ging mee naar Oudeschild. De weersverwachting. Z ZW 4-5 bewolkt en motregen.

Verslag KNRM

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48