24 dec 2009 Boeren en vissers op Texel succesvol in actie voor het Rode Kruis
Categorie: Dorpen, Gebeurtenissen, Mensen |  Google Map: Kaart Oudeschild
Ook op Texel kwam men op het parkeerterrein van Albert Hein in Den Burg in aktie voor de benefietactie van Radio 3FM in Het Glazen Huis in Groningen. Landelijk bracht de actie tegen de bestrijding van malaria ruim 7 miljoen euro op. De (vrijwillige) boeren en vissers verkochten hier met succes warme chocomelk en vers gebakken vis. De Texelse opbrengst is nog onbekend. Hier toont de adviseur van de plaatselijke visserij: Marius Kikkert de verse vis die de pan in gaat voor de verkoop. Terwijl op de achtergrond Werner (alias Dros) gelijktijdig zijn foto 'schiet'.

Ook op Texel kwam men op het parkeerterrein van Albert Hein in Den Burg vandaag in actie voor de benefietuitzending van Radio 3FM vanuit Het Glazen Huis in Groningen. Landelijk bracht de actie tegen de bestrijding van malaria ruim 7 miljoen euro op! De boeren en vissers verkochten hier met succes hun beschikbaar gestelde warme chocomelk en vers gebakken vis. De Texelse opbrengst was 1150 euro. Hier toont de adviseur van de plaatselijke visserij: Marius Kikkert de verse vis die de pan in gaat voor de verkoop. Terwijl op de achtergrond Werner (alias Dros) gelijktijdig zijn foto's maakt.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48