24 sep 2009 Zaterdag weer Burendag op het voetbalveld van Oudeschild
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Oudeschild |  Google Map: Kaart Oudeschild
Het Oranjefonds en Douwe Egberts organiseren op 26 september weer Burendag, en de Stchting Gemeenschap Oudeschild doet ook weer mee. Op ht voetbalveld achter de Trompstaat bent u van 16.00 tot 18.00 uur welkom om te genieten van koffie of een drankje met zelfgemaakte koek. De opbrengst van deze midag komt ten goede aan het verenigingsleven. Tevens is er een rommelmarkt en een sprinkussen, en houdt de Bruinvis Open Huis. Deze foto's werden in 2008 genomen tijdens de eerste Burendag.

Het Oranjefonds en Douwe Egberts organiseren op 26 september weer Burendag, en de Stichting Gemeenschap Oudeschild doet ook weer mee. Op het voetbalveld achter de Trompstaat bent u van 16.00 tot 18.00 uur welkom om te genieten van koffie of een ander drankje met zelfgemaakte koek. De opbrengst komt ten goede aan het verenigingsleven. Tevens is er een rommelmarkt en een springkussen, en houdt OBS de Bruinvis Open Huis. Deze foto's werden in 2008 genomen tijdens de eerste Burendag.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48