17 jun 2010 Zaterdag 14 augustus het HavenVIStijn Texel op Oudeschild
Op zaterdag 14 augustus wordt vanaf 13.00 uur weer het jaarlijkse HavenVIStijn op de haven van Oudeschild gehouden. Behalve visrokeres en visbakkers zijn er weer diverse maritieme kramen en krijgt het publiek uitleg over zowel de boomkor, Sumwing als de pulsvisserij. Om 15.00 uur staat een optreden van het 25-jarig Visserskoor op het programma. Gevold door de bands 'Reckless', 'Bernard Karsten', '@Last' en 'Wad Zou 'T.

Op zaterdag 14 augustus wordt vanaf 13.00 uur weer het jaarlijkse HavenVIStijn op de haven van Oudeschild gehouden. Behalve visrokers en visbakkers zijn er weer diverse maritieme kramen en krijgt het publiek uitleg over zowel de boomkor, Sumwing als de pulsvisserij. Om 15.00 uur staat een optreden van het 25-jarig Visserskoor op het programma. Gevolgd door de bands 'Reckless', 'Bernard Karsten', '@Last' en 'Wad Zou 'T.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
3 reacties
 1. Jammer dat ik hier dit jaar zelf niet bij kan zijn, want het wordt elk jaar beter en beter. 1 van de eerste jaren werkte ik zelf ook op de haven en was het nog wat pril. Nu is het echt een feest.

 2. Carst Komdeur schreef:

  Het is toch zaterdag 13 augustus, niet 14??

 3. Bert schreef:

  Hoi Carst,

  Het is inderdaad de 13e. Hetgeen ook in de agenda en bij de aanmelding ankertillen staat. Keek- of zocht je misschien terug in 2010 op de site?

  Bert

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48