03 jun 2010 Wielrennen op Texel tijdens de 28ste Schuttevaerrace
Donderdagmiddag rond 15.00 uur verschenen de eerste snelle zeiljachten van de 28ste Schuttevaerrrace weer voor de haven van Oudeschild. Na de start vanmorgen in Stavoren had men een ideale wind om Texel aan te lopen voor de 60 kilometer wielrennen op het eiland. Na het wielrennen hier, met hulp van de wielervereniging Texel, vertrokken de ruim 40 zeiljachten richting Vlieland waar de hardloper van het team 18 kilometer zal afleggen. Texel zelf heeft al jaren geen eigen team meer wat deel neemt aan de race.

Donderdagmiddag rond 15.00 uur verschenen de eerste snelle zeiljachten van de 28ste Schuttevaerrrace weer voor de haven van Oudeschild. Na de start vanmorgen op het IJsselmeer in Stavoren had men vanaf Kornwerderzand een ideale wind om Texel aan te lopen voor het wielrennen op het eiland. Na de 60 kilometer hier, met hulp van de wielervereniging Texel, vertrokken de ruim 40 zeiljachten weer rap uit de Waddenhaven richting Vlieland. Waar de hardloper van het team 18 kilometer zal afleggen. Na Vlieland volgt daarop Terschelling, waarna de finish morgen weer in Stavoren is.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48