15 mrt 2010 Waterman sleept schroefloze UK 237 van Eemshaven naar Texel
Maandagmiddag arriveerde voor de haven van Oudeschild de sleepboot Waterman met achter zich de stuurloze UK 236 ' Grietje Bos' van K. Post bv uit Urk. De 42 meter lange Sumwinger had vrijdag bij het binnenlopen in de Eemshaven de pech om in de haven de schroef te verliezen. De UK 237 werd door de 26 meter lange 'Waterman' en de sleper 'Janna'  van Visser - Oudeschild de werkhaven ingesleept, om kort daarop gedokt te worden voor een nieuw aangeleverde schroef.

Maandagmiddag arriveerde voor de haven van Oudeschild de sleepboot 'Waterman' uit Delfzijl, met achter zich de stuurloze UK 237 ' Grietje Bos ' van K. Post BV uit Urk. De 42 meter lange Sumwinger had vrijdag bij het binnenlopen van de Eemshaven de pech om in de haven zijn schroef te verliezen. De UK 237 werd door de 26 meter lange 'Waterman' en de sleper 'Janna' van Visser - Oudeschild de werkhaven ingesleept. Om kort daarop gedokt te worden voor een nieuw aangeleverde schroef.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48