02 mrt 2018 Veerboot TESO Texel – Den Helder wacht stremming op zee af

De beide TESO-boten waren vrijdag in de vaart.

De extra brandweer vrijdag op de TESO-boot.

Vrijdagmorgen rond 12.00 uur werd de veerdienst van TESO opnieuw gestremd door de lage waterstand. Nadat men vanmorgen met twee veerboten in de vaart was, ging de ‘Texelstroom’ rond de middag aan de kade op Texel. De ‘Dokter Wagemaker’ wacht op de Waddenzee varende, op voldoende vloedwater om de veerhaven van Den Helder aan te doen. Naar verwachting zal dat bij deze harde oostenwind pas rond 15.30 uur zijn. Vanmorgen vroeg werd de TESO nog ingezet voor het overbrengen van extra brandweerwagens, voor een grote uitslaande brand op het eiland. Welke vijf historische panden kosten in het centrum van Oosterend. Hierbij vielen geen gewonden, en werden de bewoners en omwonenden direct opgevangen in het dorpshuis aldaar.

De brand in Oosterend

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48