16 nov 2009 TX 68 neemt levende doornhaaitjes mee voor Ecomare op Texel
Door de bemanning van de TX 68 'Vertrouwen' van de firma van der Vis & Daalder uit Oosterend werden afgelopen vrijdag een 11-tal jonge doornhaaitjes aan wal gebracht. Bij het schoonmaken van de vis, na één van de laatste trekken aan de transportband, kwamen de levendbarende haaitjes van zo'n 25 á 30 cm lengte tevoorschijn. De bemanning hield ze in leven, en droeg ze vrijdag over aan Ecomare.

Door de TX 68 'Vertrouwen' van de firma van der Vis & Daalder uit Oosterend werden afgelopen vrijdag een elftal jonge levende doornhaaitjes aan wal gebracht. Bij het schoonmaken van de moederhaai, na één van de laatste trekken aan de transportband, kwamen de eierlevendbarende haaitjes van zo'n 25 á 30 cm lengte tevoorschijn. De bemanning hield ze in leven, en droeg ze vrijdag over aan Ecomare. Waar ze binnenkort ook voor het publiek in het zeeaqarium te zien zullen zijn.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48