04 jun 2010 TX 68 na onderhoud en dokking op Texel weer bedrijfsklaar
Nadat de TX 68  'Vertrouwen' van de firma van der Vis & Daalder uit Oosterend in mei 2009 succesvol overging op de pulsvisserij, was het de afgelopen twee weken tijd voor onderhoud. De tuigen gingen van boord en men ging in dok bij Visser - Texel. Daar onderging men de gebruikelijke 'knip- en scheerbeurt, werd de haklager vernieuwd en werden de koperanodes in de koelbunnen vervangen. Na de schilderbeurt gingen de tuigen weer aanboord en is men inmiddels weer bedrijfsklaar.

Nadat de TX 68 'Vertrouwen' van de firma van der Vis & Daalder uit Oosterend in mei 2009 succesvol overging op de pulsvisserij. Was het de afgelopen twee weken de tijd voor het onderhoud. De tuigen gingen van boord en men dokte bij Visser - Texel. Daar onderging de 41 meter lange kotter een 'knip- en scheerbeurt'. Werd de haklager vernieuwd en zijn de koperanodes in de koelbunnen vervangen. Na het schilderwerk gingen de pulstuigen weer aanboord, en is men weer klaar voor de komende visweek.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48