26 jun 2010 TX 63 uit Oudeschild met IMARES deze week gespot bij Breezanddijk
Dat de Texelse vloot niet alleen gespot wordt in- of bij de Texelse vissershaven blijkt wel uit deze foto die we spontaan ontvingen via de site. Sportvisser Peter Stijder uit Medemblik, die al zo'n 50 jaar bij Breezanddijk, stuurde deze plaat toe van de 43 meter lange 'Vertrouwen' van Lenger Seafoods BV. Schipper Dirk Schagen en zijn vrouw Fenny waren daar met twee IMARIS-medewerkers terplekke om op zo'n 20 locatie's op de Waddenzee met een onderwatercamera de plaatselijke flora & fauna in beeld te brengen.

Dat de Texelse vloot niet alleen gespot wordt bij de eigen thuishaven blijkt wel uit deze foto van de 23 ste juni die we spontaan ontvingen via de site. Sportvisser Peter Strijder uit Medemblik, die al zo'n 50 jaar bij Breezanddijk komt, stuurde deze foto van de 'Verwachting' van Lenger Seafoods BV. Schipper Dirk Schagen en zijn vrouw Fenny waren daar met twee IMARES-medewerkers terplekke. Om op zo'n 20 locatie's op de Waddenzee met een onderwatercamera de flora & fauna in beeld te brengen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
1 reactie
  1. Peter schreef:

    bedankt Bert voor het plaatsen van mijn foto, leuk om te lezen wat er gedaan werd.

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48