04 sep 2009 TX 38 ontvangt in Den Oever prijs voor best aangevoerde vis 2008
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
de Afgelopen zaterdag ontving de bemanning van de Branding van de firma Betsema uit Oudeschild op de Dag voor de Nederlandse Zeevisseij op Wieringen de Productschapsprijs 2008 uitgereikt. Behalve deze prijs ontving de TX 38 ook uit handen van Minister Gerda Verburg het Certificaat Verantwoordelijk Vissen uitgereikt.

Afgelopen zaterdag ontving de bemanning van de Branding van de firma Betsema uit Oudeschild op Wieringen de Productschapsprijs 2008. Deze prijs geld voor kotters met een vermogen van meer dan 1500 pk. Behalve deze prijs, voor de best aangevoerde vis, ontving de TX 38 ook uit handen van Minister Gerda Verburg van LNV het Certificaat Verantwoordelijk Vissen uitgereikt. In 2008 ging de Branding van schipper Guido Betsema geheel over op de Sumwingvisserij. Mannen van harte gefeliciteerd met deze prijzen op de Dag voor de Nederlandse Zeevisserij, en de ontmoeting op Den Oever met onze koningin Beatrix!

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48