13 aug 2009 TX 35 van J. Hutjes vangt trekkervis op de Waddenzee bij Texel
Woensdagmiddag had de Zeester van Johan Hutjes uit Oudeschild een Caroline trekkervis in de netten tijdens de toeristenvaart. De nog levende vis werd opgehaald door Ecomare, alwaar hij binnenkort voor het publiek te zien is. Deze soort uit warme rotsachtige zeegebieden voedt zich voornamelijk met weekdieren en kreeftachtige. Enkele jaren geleden werd hier al eens een trekkervis gevangen door de TX 25 Everdina van de firma Blom.

Woensdagmiddag had de Zeester van Johan Hutjes uit Oudeschild een Caroline trekkervis in de netten tijdens de toeristenvaart. De nog levende vis werd opgehaald door Ecomare, alwaar hij binnenkort voor het publiek te zien is. Deze soort uit de warmere rotsachtige zeegebieden voedt zich voornamelijk met weekdieren en kreeftachtige. Enkele jaren geleden werd hier al eens een trekkervis in de garnalennetten gevangen door de TX 25 Everdina van de firma Blom uit Oudeschild.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48