09 jul 2010 TX 19 uit Oudeschild vist historische bruyérepijp op nabij Engeland
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Door de boomkorder "Christina Elisabeth' van de firma Krijnen uit Oudeschild werd afgelopen week een historische bruyérepijp onder de Engelse kust opgevist. Vanaf 1906 werd luxe type pijp op de markt gebracht door de firma Alfred Dunhill Ltd. Hierbij was de prijs voor de pijp niet van belang, als de kwaliteit maar goed was! De TX 19 schonk het exemplaar aan het Maritiem & Jutters Museum op Oudeschild.

Door de boomkorder "Christina Elisabeth' van de firma Krijnen uit Oudeschild werd de afgelopen week een historische bruyérepijp onder de Engelse kust opgevist. Vanaf 1906 werd dit luxe type pijp op de markt gebracht door de firma Alfred Dunhill Ltd. Hierbij was de prijs niet zo van belang, als de kwaliteit maar goed was! De TX 19 schonk het exemplaar aan het Maritiem & Jutters Museum. Zowel Jacob Krijnen (boven) als Rein Zandee van de TX 19 deden de proef op de som om hem nog in de brand te krijgen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48