17 aug 2009 TX 19 sleept TX 68 vanaf de Engelse Banken veilig naar binnen
Categorie: Gebeurtenissen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Afgelopen woensdag werd de TX 68 met een kapotte blower door de TX 19 van de firma Krijnen uit Oudeschild vanaf de Engelse kust naar Den Helder gesleept. De sleep van zo'n 80/90 mijl verliep vlot, mede door het gunstige weer. In Den Helder werd de blower hersteld, waarna vrijdag op de Texelstroom de proefvaart plaatsvond. Op de foto weet de herstelde Vertrouwen vrijdagavond, met het moeite door het extreem lage water, langzij de TX 36 te komen.

Afgelopen woensdag werd de TX 68 met een kapotte blower door de TX 19 Christina Elisabeth van de firma Krijnen uit Oudeschild vanaf de Engelse kust naar Den Helder gesleept. De sleep van zo'n 80/90 mijl verliep, mede door het gunstige weer, vlot. In Den Helder werd de blower van de pulskorder hersteld. Waarna vrijdag op de Texelstroom de proefvaart plaatsvond. Op de foto weet de herstelde Vertrouwen vrijdagavond, met moeite door het extreem lage water, de thuishaven Oudeschild weer binnen te komen. Deze week is men weer naar de visgronden vertrokken.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48