13 jun 2009 TX 1 ontvangt als eerste Certificaat Verantwoordelijk Vissen
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Afgelopen vrijdag ontving reder Adrie Vonk van de 'Clasina-J' uit handen van de voorzitter Jan Odink van het Produktschap Vis het alleerste Certificaat Verantwoordelijk Vissen. Adrie nam het in ontvangst namens de bemanning op de visafslag Den Helder/Texel. Naast het centificaat ontving hij tevens een bijbehorende vlag en wimpel:'voor een positief maatschappelijk vertrouwen in onze eigen Noordzeevisserij en ons eigen product' aldus Odink bij de overhandiging.

Afgelopen vrijdag ontving reder Adrie Vonk van de 'Klasina-J' uit handen van de voorzitter Jan Odink van het Produktschap Vis het alleerste Certificaat Verantwoordelijk Vissen. Hij nam het in ontvangst namens de bemanning van de TX 1 op de visafslag Den Helder/Texel. Naast het centificaat ontving hij tevens een bijbehorende vlag en wimpel:'voor een positief maatschappelijk vertrouwen in onze eigen Noordzeevisserij en ons eigen product' aldus Odink bij de overhandiging.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48