19 mrt 2010 TX 1 Klasina-J op Texel ook over van de boomkor op de Sumwing
Afgelopen week maakte de TX 1 van de firma Vonk uit Oudeschild ook de laatste reis met de tradtionele boomkor. Oud-opvarenden Cor Vonk(l) en Kees Daalder keken nog even rond naar het vertrouwde bokkentuig, waar zij vele jaren mee gewerkt hebben. Vrijdagmorgen schakelde de 'Klazina-J' als 9e plaatselijke kotter over op de Sumwing. Met de recente bestellingen komt het totaal aantal Sumwingsets  in Nederland en België nu op vijftig.

Afgelopen week maakte de TX 1 van de firma Vonk uit Oudeschild ook de laatste reis met de traditionele boomkor. Oud-opvarenden 'ome Arie Vonk'(l) en Kees Daalder keken vorige week vrijdag nog even rond naar het vertrouwde bokkentuig, waar ze vele tientallen jaren mee gewerkt hebben. Vrijdagmorgen schakelde de 'Klasina-J' als de 9e plaatselijke kotter over op de Sumwing. Met de recente bestellingen erbij, komt het totaal aantal Sumwingsets in Nederland en België nu inmiddels al op vijftig.

IMG_5647

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48