08 jan 2010 Texel laat haven Oudeschild nog 4 jaar ongemoeid aldus B & W
Tijdens het afgelopen jaarlijkse openbare overleg tussen de dorpscommissie Oudeschild en het college van B & W maakt de verantwoordelijk wethouder havenzaken: Nico Kikkert kenbaar dat al de plannen hier voorlopig voor vier jaar in de diepvries gaan. Alleen de al geplande nieuwbouw van Dirk van Liere van Veronica kunnen doorgaan.

Tijdens het afgelopen jaarlijkse overleg tussen de dorpscommissie Oudeschild en het college van B & W van Texel maakte de gemeente kenbaar dat er (voorlopig) op de haven geen parkeergeld zal worden geheven en al de verdere (ondernemers)plannen daar nog voor vier jaar 'de diepvries' ingaan. Alleen de al geplande nieuwbouw van Veronica kan op de noorderhaven gewoon doorgaan. December 2008 nam de Gemeente Texel de haven van Oudeschild over van Rijkswaterstaat. Onder de bewoners bestaat echter onrust. Daar men na die vier jaar ondermeer vreest voor 'een pretpark ' op de haven en een (mogelijk) grootschalig hotel. Wethouder Kikkert van havenzaken verzekerde zijn toehoorders echter: 'dat hierover verder nog niks concreet vast staat'.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48