07 mrt 2010 SV De Koog verslaat Texel ’94 in spannende eilandderby met 2-1
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Sport & Hobby |  Google Map: Kaart Oudeschild
Onder schitterende weersomstandigheden vond zondagmiddag in Den Burg de altijd spannende eilandderby plaats tussen de 1e teams van SV De Koog en Texel '94. De Koog die in de eerste helft meer overwicht had op de wedstrijd wist na 20 minuten te scoren via Leon Zijm. Welke tot voorkort nog voetbalde in het team van Texel '94. Na de pauze, waarin de kansen weer gelijk opgingen, scoorde voor Texel '94 Ivo Barends de gelijkmaker. Steffan Vlaming van Texel '94 kreeg in de 2e helft door een overtreding de rode kaart, en moest daarop het veld verlaten. Texel '94, die nu met 10 man verder moest, werd in de eindfase van de wedstrijd verslagen door de tweede treffer van hun oud-ploeggenoot Leon Zijm.

Onder schitterende weersomstandigheden vond zondagmiddag in Den Burg de altijd spannende eilandderby plaats tussen de éérste teams van SV De Koog en Texel '94. De Koog, die in de eerste helft meer overwicht had op de wedstrijd, wist na 20 minuten te scoren via Leon Zijm. Welke tot voorkort nog speelde in het team van Texel '94. In de tweede helft van de wedstrijd, waarin de kansen weer gelijk opgingen, scoorde voor Texel '94 Ivo Barends de gelijkmaker. Steffan Vlaming van Texel '94 kreeg in de 2e helft door een overtreding de rode kaart, en moest daarop het veld verlaten. Texel '94, die nu met 10 man tot het laatste fluitsignaal verder moest, werd in de eindfase van de wedstrijd verslagen door de tweede Koger treffer van hun oud-ploeggenoot Leon Zijm.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48