23 jun 2011 Sumwings vanaf Texel op transport voor de ARM 20 en de ARM 22
Categorie: Haven, Kotters, Mensen |  Google Map: Kaart Oudeschild

De (ex)wings van de TX 1 en de TX 43 gaan op transport naar Zeeland.

De ontwikkelingen in de visserij op Oudeschild gaan soms snel. De overstap van de traditionele boomkor naar de brandstofbesparende sumwing wordt alweer opgevolgd door het pulsvissen bij de vloot. Zo zijn de sumwings van de huidige pulsers TX 1 en TX 43  alweer aan  ‘een tweede leven’  begonnen in Arnemuiden. De bokkers ARM 20 ‘Geertruid Adriana’  en ARM 22 ‘Klaas Adriana’  van de gebroeders H & B Marijs stappen binnenkort over op het wingvissen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
2 reacties
 1. Jan Bakker schreef:

  In de praktijk is gebleken dat de vochtuithardende coatings van MCU-Coatings Benelux op Sumwings de beste resultaten hebben m.b.t. de slijtvastheid
  Neem contact op met ons bedrijf en wij zullen u graag uitgebreider informeren

 2. Jan Bakker schreef:

  Voorheen MCU-Coatings Benelux is een naam die niet meer wordt gevoerd, echter de vochtuithardende coatings worden nu geproduceerd en op de markt gebracht door Unica Special Coatings B.V. te Bladel.
  De moisture cure coatings zijn beschikbaar van primers, tussenlagen tot en met Finish coatings.
  Vooral met koolteer behandelde schepen kunnen nu overgeschilderd worden met Protector of MicaProtector (hogere slijtvastheid), waarna eindlagen kunnen worden aangebracht.

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48