21 nov 2009 Uitvinding Sumwing Texel in trek bij de Nederlandse vissersvloot
Aldus de laatste editie van het Visserijnieuws staat de landelijke kottervloot in de rij om te kunnen gaan proefvissen met Texelse vinding de Sumwing. Las- en Machinebedrijf Bal uit Heteren heeft via Jaap van der Vis en Albert Schagen inmiddels twintig aanvragen binnen. Vrijdag werden tot laat in avond de aangepaste wings met de puls weer op de TX 36 geïnstaleerd. Om hiermee zaterdag, tijdens de intocht van Sinterklaas, weer te gaan proefvissen.

Aldus de laatste editie van het Visserijnieuws staat de landelijke kottervloot in de rij om te kunnen gaan proefvissen met de Texelse vinding: de Sumwing. Las- en Machinebedrijf Bal uit Heteren heeft inmiddels via de vertegenwoordigers Jaap van der Vis en Albert Schagen al twintig aanvragen(!) binnen. Vrijdag werden tot laat in avond de aangepaste wings (in combinatie met de puls) weer op de TX 36 geïnstaleerd. Om hiermee zaterdag, tijdens de intocht van Sinterklaas, weer te gaan proefvissen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48