23 apr 2010 Succesvolle KNRM oefening op Waddenzee bij Texel met de TX 20
Categorie: Gebeurtenissen, Mensen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Vrijdagmiddag vond op de Waddenzee voor Oudeschild een geslaagde KNRM-oefening plaats met de nodige andere hulpdiensten. Op de TX 20 'Orion' van firma Boom & Blom bevonden zich een vijftig leerlingen van de Maritieme Academie uit Den Helder die bij deze oefening 'aan de grond liep en water maakte'. Ook 'brak er brand aan boord uit en raakte de nodige passagiers gewond'. Een evacuatie en brandweerhulp, met hulp van de ambulance en waterpolitie, vond plaats met diversen reddingboten vanaf Texel, Den Helder, Den Oever en Callantsoog.

Vrijdagmiddag vond op de Waddenzee voor Oudeschild een geslaagde KNRM-oefening plaats met diversen hulpdiensten. Op de TX 20 'Orion' van firma Boom & Blom bevonden zich een vijftig leerlingen van de Maritieme Academie uit Den Helder, die bij deze oefening 'aan de grond liep en water maakte. Ook brak er brand aan boord uit en raakte de nodige passagiers (lotusslachtoffers) gewond'. Een evacuatie, met hulp van de brandweer, ambulancedienst en de waterpolitie, vond plaats met diversen KNRM-reddingboten vanaf zowel Texel, Den Helder, Den Oever als vanuit Callantsoog.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48