22 jul 2018 Schippers Douma en Boon nemen afscheid van de KNRM Texel
Categorie: Gebeurtenissen, KNRM, Mensen |  Google Map: Kaart Oudeschild

C. Douma (l) en A. Boon op de Beursplein 5.

Bouwbedrijf Zegel realiseert er de nieuwbouw.

Afgelopen vrijdag werd bij het KNRM-station De Cocksdorp afscheid genomen van een tweetal vrijwilligers van de Reddingsmaatschappij. Zowel schipper Charles Douma, als de plaatsvervangend schipper Arnold Boon, zwaaide af bij de KNRM op Texel. Douma was vanaf 1989 al opstapper bij de reddingboot ‘Beursplein 5’ op het eiland. Boon was er sinds 2007 vrijwilliger, en hoopt door verhuizing naar Egmond zich daar ook weer te kunnen aansluiten bij de KNRM. Tijdens de afscheidsreceptie kon men ook de eerste fase van de nieuwbouw van het boothuis aldaar bezichtigen. Zondagmorgen kwam de KNRM van Oudeschild nog in actie voor een zeiljacht op de Waddenzee. De ‘Cornelis Dito’ sleepte de Nederlandse ‘Nienke’ (met problemen) vanaf de Texelstroom veilig naar binnen op Oudeschild. De weersverwachting is W 2-4 met zomers tropisch weer.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48