09 jul 2011 Powerboat-races op Marsdiep bij Den Helder en Texel is onzeker

Op de agenda van 5 t/m 7 augustus op het Marsdiep.

De 1e ‘Grand Prix of the Sea’  in augustus op het Marsdiep tussen Texel en Den Helder, met inmiddels al 50 inschrijvingen, is door de strenge Flora- en Faunawet nu ineens onzeker geworden. Het ministerie van economische zaken en landbouw onderzoekt dit momenteel. Daar de Waddenzee onder het beschermd Natura 2000-gebied valt. Dit ondanks de al afgeven goedkeuring van de Provincie Noord-Holland na een onderzoek door IMARES. De organisatie van het gebeuren heeft er vertrouwen in dat de 1e powerboat-races in Nederland, ondanks ook een rechtzaak van diverse milieuorganisaties,  gewoon zal kunnen doorgaan.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
2 reacties
 1. Jan schreef:

  Hee Bert
  Gave site man! Ook vooral erg mooie foto’s meest van jou…tja, wat kan ik anders verwachten van zo een meester fotograaf….;)!
  Keep it up
  Jan

 2. c mout schreef:

  Heren,

  jullie zorgen er toch wel voor dat die races stranden, zinken, of op andere wijze vergaan? Hoe halen ze het in hun hoofd bij de provincie? zit die corrupte ex-gedeputeerde hr. h. hier soms weer achter?
  Succes met de srtrijd!

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48