13 sep 2019 Plan tunnel Ameland brengt beroering bij TESO Texel uit 2008 terug
Categorie: Gebeurtenissen, Scheepvaart, TESO |  Google Map: Kaart Oudeschild

Een tunnel ipv TESO was in 2008 onderwerp.

Het eilandgevoel is ook hier allesbepalend.

Door de verzanding bij Ameland heeft Rijkswaterstaat deze week geopperd om het Waddeneiland aldaar mogelijk met een tunnel te verbinden met het vaste land. Op Radio 1 kwam donderdag oud- hoofdredacteur van de Texelse Courant en ereburger Harry de Graaf van Texel hierover aan woord, over soortgelijke plannen van RWS hier in 2008. De Graaf gaf aan dat middels een nieuwe veerhaven locatie en toegangsweg het TESO-verkeerprobleem in Den Helder opgelost zou kunnen worden. Maar hij zou er desnoods persoonlijk voor gaan liggen(!) als RWS hier weer met tunnelplannen (naar Den Helder) als een ‘oplossing’ om de hoek komt. Het onderwerp was gisteren ook bij Een Vandaag op Nederland 1. De weersverwachting is N NW 2-4 en zonnig.

RWS oppert tunnel naar Ameland

Ameland zit niet te wachten op tunnel

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48