10 mei 2017 ‘Plaats Witte Punt terug nu coupure op haven Texel niet doorgaat’
Categorie: Haven, Historie & Cultuur, Oudeschild |  Google Map: Kaart Oudeschild

Juli 2013 moest het baken er weer verdwijnen.

Tijdens de maandelijkse commissievergadering van de gemeenteraad op Texel kwam wederom de coupure op de haven Oudeschild ter sprake. Ondanks eerdere instemming van de raad adviseerde het college van B & W hier, om o.a. financiële redenen, nu (na onderzoek) hier vanaf te zien. Een motie van Texels Belang voor toch een realisatie hiervan, kwam dinsdagavond door diverse onzekerheden, niet aan een meerderheid van stemmen. A. Schaatsenberg van de PvdA deed daarom in de rondvraag de suggestie: ‘om nu de coupure toch niet doorgaat. De (voormalige) Witte Punt, op eerder initiatief van A. v/d Wetering van D66,  weer terug te plaatsen op de dijk van Oudeschild. Scheelt gelijk weer €15.000,= voor een al toegezegd kunstwerk op het dorp’ aldus het raadslid. De burgemeester zegde toe hiervoor zijn best te doen bij het Hoogheemraadschap. De weersverwachting is W ZW 2-4 later O meest bewolkt met kans op wat motregen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48