10 feb 2011 Ooievaar duikt op Texel op bij jarige Cees Boersen uit Oudeschild

De oud-schipper van de TX 94 bij 'zijn verjaarsdagscadeau'.

 

 Nadat een ooievaar dezer dagen al in Den Helder en Den Burg was waargenomen, streek hij donderdagmiddag pal voor het kamerraam van Cees Boersen aan de Commandeurssingel 18 te Oudeschild neer.  ‘Man, dat is toch een pracht. Morgen wordt ik zeventig jaar, en hij komt vast nou nog effe kieken hoe het met me gaat….’  aldus de oud-schipper van de TX 94  ‘Avontuur’.  Het geringde exemplaar voelde zich duidelijk op zijn gemak in de voortuin van de oud-kottervisser. Waar hij nog het toegeworpen voedsel  dankbaar verorberde, voor hij op de vleugels ging.         

Duidelijk zichtbaar is de ring om zijn rechter poot.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
2 reacties
 1. Albert Brand schreef:

  Ik wil graag in kontakt komen met Cees Boersen. Heb jaren kontakt met Cees gehad maar met mijn verhuizing naar Zweden ben ik het kontakt verloren. Ben een paar keer bij hem aan de deur geweest maar niemand thuis. Ik zie nu dat hij een ander adres heeft. Kan iemand mij helpen aan zijn telefoonnummer?

 2. Bert schreef:

  Beste Albert Brand,

  Het huidige adres van C. Boersen sr. is: Commandeurssingel 18 – Oudeschild. tel 0222 – 313016. Doe Cees en Nel de groeten van me!

  Met vriendelijke groet,

  Bert Koning
  http://www.oudeschildtx.nl

Plaats een reactie