11 feb 2010 Maritiem Museum Texel krijgt 700.000 euro van BankGiroLoterij
De BankGiroloterij maakte donderdag bekend dat het Maritiem en Jutters Museum in Oudeschild 700.000 euro geschonken krijgt voor de nieuwbouw en inrichting van het Texels museum. De BankGiroloterij had totaal 60 miljoen euro te verdelen over de musea en culturele instellingen in Nederland. Op de foto plaatst het kraanbedrijf van Pietje Kager één van de tijdelijke containers voor de onderwaterarcheologie tentoonstelling.

De BankGiroloterij maakte donderdag bekend dat het Maritiem en Jutters Museum in Oudeschild 700.000 euro geschonken krijgt voor de inrichting van de nieuwbouw bij het plaatselijk museum. De BankGiroLoterij had dit jaar bijna 60 miljoen euro te verdelen over de diverse musea en culturele instellingen in Nederland. Op de foto plaatst het kraanbedrijf van Pietje Kager uit Oudeschild onlangs één van de drie tijdelijke containers op het buitenterrein voor de onderwaterarcheologie tentoonstelling.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
2 reacties
 1. hilverda schreef:

  hee bert zijn ze wel te spreken over het nieuwe museum??????
  is willem wel blij??????
  want er gebeurd niet veel met de molen

 2. Bert schreef:

  Hoi Edwin,

  Dat kun je denk ik het beste aan Willem zelf vragen hoe het nu met de molen gaat.

  Met vr. gr.

  Bert

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48