24 aug 2009 Loodsbotter Texelstroom keert terug in Oudeschild na DelfSail
Categorie: Evenementen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Maandagavond keerde de Texelstroom en zijn bemanning weer terug in de thuishaven Oudeschild. De loodsbotter was afgelopen weekeinde één van de vele deelnemers bij het landelijke zeilgebeuren in Delfzijl. Zo'n 38 grote tallship waren, naast vele andere historische vaartuigen, vanuit alle windstreken over de wereld weer present om deel te nemen aan Delfsail 2009.

Maandagavond keerde de Texelstroom en zijn bemanning weer terug in de thuishaven Oudeschild. De loodsbotter was het afgelopen weekeinde één van de vele deelnemers bij het landelijke zeilgebeuren in Delfzijl. Zo'n 38 grote tallship waren, naast vele andere historische vaartuigen, vanuit alle windstreken over de wereld weer present om deel te nemen aan DelfSail 2009. In augustus 2008 waren vele van deze schitterende tallships hier ook op de rede te bewonderen bij Sail Den Helder.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
1 reactie
  1. Harmannus Noot schreef:

    Dertien foto’s maakte ik van uw loodsboot vanaf de pier van Oterdum tijdens Delfsail 2009 op 22-08. Foto’s onder zeil op heenweg parade of sail en foto’s zonder zeil op de terugweg naar de haven van Delfzijl met halve regenboog op de achtergrond. Ik wil ze u allemaal opsturen als u belangstelling heeft.

    Met vriendelijke groet,
    Harmannus Noot, Haren prov. Gron.

Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48