08 jul 2010 Levend bruinvisjong in de Mokbaai op Texel gevonden
Woensdagavond werd door de vogelspotter Pieter Duin een nog levend bruinvisjong in de Mokbaai, nabij de TESO-haven, aangetroffen. Het jong van 4 tot 6 weken oud werd door Ecomare-medewerker Salko de Wolf (foto) en het schip 'Het Sop' van Rutger Oosterhuis in Den  Helder aan de zorg van SOS Dolfijn uit Harderwijk. In het dolfinarium van Harderwijk doet men zijn best het slecht 10,7 kilo wegende jong in leven te houden.

Woensdagavond werd door de vogelspotter Pieter Duin een nog levend bruinvisjong in de Mokbaai, nabij de TESO-haven op Texel, aangetroffen. Het jong van zo'n 4 tot 8 weken oud werd door Ecomare-medewerker Salko de Wolf (foto) en het schip 'Het Sop' van Rutger Oosterhuis uit Oudeschild in Den Helder overgedragen aan de zorg van SOS Dolfijn uit Harderwijk. In het dolfinarium van Harderwijk doet men zijn best het slechts 10,7 kilo wegende jong, genaamd Lima, in leven te houden.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48