16 aug 2010 KNRM Texel ter land en ter zee met het HavenVistijn in aktie
Terwijl de stand van de KNRM goede zaken deed op het HavenVIStijn Oudeschild met 12 nieuwe donateurs en een vaartochtje met de 'Francine Kroesen' kwam de 'Beursplein 5' nog daadwekelijk in aktie. Vrijdagmorgen sleepte reddingboot van station De Cocksdorp het 12 meter lange zeiljacht veilig naar Den Helder. Het jacht met tien opvarenden had zeil-en motorproblemen nabij Vlieland. Zaterdag was het weer raak voor de 'Beursplein 5'. Ter hoogte van de Texelse Slufter had een zeiljacht met vijf opvarenden motorproblemen. Ook deze sleepte men veilig naar Den Helder.

Terwijl de stand van de KNRM goede zaken deed op het HavenVIStijn Oudeschild, met o.a. 12 nieuwe donateurs en een vaartochtje met de 'Francine Kroesen', kwam de 'Beursplein 5' nog daadwerkelijk in aktie. Vrijdagmorgen sleepte reddingboot van station De Cocksdorp eerst het 12 meter lange zeiljacht 'Lara' veilig naar Den Helder. Het jacht met tien opvarenden had zeil-en motorproblemen nabij Vlieland. Zaterdagmiddag was het voor hun opnieuw raak. Voor de Texelse Slufter had een motorbootje met vijf opvarenden motorproblemen. Ook deze sleepte de KNRM veilig naar Den Helder.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48