16 mei 2010 KNRM Texel komt Blue Oyster uit Warns met motorstoring te hulp
Categorie: Gebeurtenissen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Zondagavond rond 18.00 uur kwam de Francine Kroessen van station Oudeschild in actie voor het zeiljacht Blue Oyster met motorpech. Het Nederlandse zeiljacht uit Warns was met twee opvarenden onderweg van IJmuiden naar Oudeschild toen het op de Texelstoom motorpech had. Voor de KNRM betekende het binnenslepen een snelle hulpverlening daar het jacht zich vlak voor de haven bevond. Door de reddingboot werd het op sleep veilig afgemeerd in de Waddenhaven Texel.

Zondagavond rond 18.00 uur kwam de 'Francine Kroesen' van station Oudeschild in actie voor het zeiljacht 'Blue Oyster' met motorpech. Het Nederlandse zeiljacht uit Warns was met twee opvarenden onderweg van IJmuiden naar Oudeschild toen het op de Texelstroom motorpech kreeg. Voor de KNRM betekende het binnenslepen een zeer snelle hulpverlening, daar het jacht zich vlak voor de haven bevond. De 'Blue Oyster' werd door de reddingboot veilig afgemeerd in de Waddenhaven Texel.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48