19 aug 2009 KNRM Oudeschild bergt zeiljacht Scorpion bij veerhaven TESO
Categorie: Gebeurtenissen, Scheepvaart |  Google Map: Kaart Oudeschild
Woensdagmiddag ging het alarm af voor de bemanning van de Francine Kroese. Het Nederlandse zeiljacht Scorpion met vier opvarenden melden motorproblemen ter hoogte van de veerhaven van TESO. De zeilers waren onderweg van Vlieland naar Den Helder. Het jacht werd op sleeptouw genomen door de reddingboot van Oudeschild en veilig afgemeerd in de Waddenhaven op Texel.

Woensdagmiddag ging het alarm af voor de bemanning van de Francine Kroese. Het Nederlandse zeiljacht Scorpion uit Beverwijk met vier opvarenden had motorproblemen ter hoogte van de veerhaven van TESO op 't Horntje. De zeilers waren onderweg van Vlieland naar Den Helder. Het jacht werd op sleeptouw genomen door de reddingboot en veilig afgemeerd in de Waddenhaven op Texel. Donderdag 20 augustus kwam men weer in aktie voor de Oudeschilder haven. Het stuurloze Nederlandse motorjachtje Stella Maris werd door de KNRM de haven binnengesleept.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed.
U kunt een reactie achterlaten, of trackback vanaf uw eigen website.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48