07 okt 2020 KNRM in actie voor overboord geslagen opvarende op de Noordzee
Categorie: Gebeurtenissen, KNRM |  Google Map: Kaart Oudeschild

KNRM in actie voor overboord geraakte zeiler.

Woensdagmiddag kwam de KNRM in actie voor een overboord geslagen zeiler op de Noordzee ter hoogte van Schoorl en Petten. Het Nederlandse zeiljacht ‘Vuur’ deed deze melding aan het Kustwachtcentrum in Den Helder. Het KNRM-station van Callantsoog ging er, gelijk de reddingboot ‘Dolfijn’ van Petten, met de ‘Koen Oberman’ ter plekke. Ook ging de reddingsbrigade van Schoorl naar de opgegeven locatie. Het zeiljacht zelf is er gestrand op de kust van Schoorl, en er in opdracht van Rijkswaterstaat geborgen gaan worden. De overboord geslagen opvarende werd er met hulp van een nog onbekende surfer veilig (maar onderkoeld) aan de kant gebracht, en per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De weersverwachting is W 5-6 later ZW meest bewolkt met enige regen.

U kunt reacties op dit bericht volgen met behulp van de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Plaats een reactie

Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/vhosts/oudeschildtx.nl/httpdocs/wp-content/themes/photoframe/comments.php on line 48